Vi ser frem til at
Høre fra dig!

Kontakt os nu

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan tage hånd om din økonomistyring, diskutere løsninger for din virksomhed – eller bare få en uformel snak.

Du kan til enhver tid afmelde dig disse meddelelser. For mere information om, hvordan du afmelder dig,vores privatlivspraksis, og hvordan vi er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, bedes du gennemgå vores Privatlivspolitik.

Ved at klikke på send nedenfor, giver du samtykke til, at Summ opbevarer og behandler dine personlige oplysninger indsendt ovenfor for at levere de ønskede tjenester og oplysninger.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Summ København Office

Sluseholmen 2, 1.sal
2450 København
Danmark


Telefon: (+45) 29 33 33 55
Mail: info@summ.dk
Web: www.summ.dk

Summ Dubai Office

Park Avenue, 11th Floor, Office 1106
Dubai
Silicon. Valley, Dubai, UAE


Telefon: (+971) 54 311 0204
Mail: info@summ.ae

Web: www.summ.ae

Kontakt os nu

Kontakt os i dag og oplev, hvordan Summ kan revolutionere din regnskabsstyring. Lad os finde de perfekte løsninger til din virksomhed, eller bare tag en snak med os. Vi er her for at hjælpe dig med at tage din virksomhed til næste niveau.

Du kan til enhver tid afmelde disse meddelelser. For mere information om, hvordan du afmelder, vores privatlivspraksis, og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, bedes du gennemgå vores Privatlivspolitik.

Ved at klikke på send nedenfor, giver du samtykke til, at Summ opbevarer og behandler dine personlige oplysninger, som du har indsendt ovenfor, for at levere de ønskede tjenester og oplysninger.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.