Stolt Medlem af
Alliott Global Alliance

Medlemmer

221

Lande

90+

Medarbejdere

700+

Byer

250+

Vores Globale Alliance
Hos Summ er vi stolte af at være medlem af Alliott Global Alliance, et internationalt netværk af uafhængige revisions-, advokat- og konsulentfirmaer. Gennem vores medlemskab har vi adgang til et væld af ressourcer, ekspertise og støtte fra over 180 medlemsfirmaer i over 80 lande. Det gør det muligt for os at tilbyde vores kunder ydelser på tværs af grænser og at holde os opdateret med den seneste globale udvikling i vores branche. Vores forpligtelse til at levere innovative løsninger af høj kvalitet til vores kunder styrkes af vores partnerskab med Alliott Global, og vi er beærede over at være en del af et så prestigefyldt netværk.

vores værdier

Vi gør det lettere for virksomheder at ekspandere og operere internationalt

Vi påtager os virksomheders compliance-forpligtelser for at reducere bekymring og risiko

Vi gør det muligt for virksomheder at holde fokus på deres kerneforretning

Vi skalerer med virksomheder fra marked til marked, i takt med at de vokser.

Vi tilbyder et enkelt kontaktpunkt for komplekse virksomheder i flere jurisdiktioner

Lad AGA koordinere din verdensomspændende repræsentation

Skat, Regnskab og Revision

Skattelovgivningen er blevet endnu mere kompleks i hele verden, og mange virksomheder er ikke klar over det fulde omfang af deres regnskabs- og skatteforpligtelser. AGA tilbyder nøje udvalgte regnskabs- og skattespecialister i over 300 byer, som vil være dit Single Point of Contact for at koordinere dine anliggender og sikre overholdelse. Du vil kunne se dine finansielle oplysninger på engelsk og i realtid for alle din koncerns datterselskaber over hele verden.

Løn & HR

Vi tilbyder erfarne specialister inden for løn, social sikring og arbejdsret, som bruger den nyeste løn- og HR-teknologi. Vi kan hjælpe med at strømline dine processer og forbedre arbejdsgiver- og medarbejderoplevelsen.

1. Onboarding og offboarding af medarbejdere
2. Behandling af lønninger
3. Lokale lovbestemte ydelser
4. Overholdelse af medarbejdernes skatteregler
5. Support til medarbejdere og udstationerede på tværs af grænser

Virksomhedssekretær

Vores globale team har stor erfaring med at oprette enheder, ansøge om visa og sikre, at virksomheder er fuldt kompatible og har den rette licens til at operere globalt.

Erhvervsjuridisk

Lad AGA's advokater koordinere din repræsentation i hele verden. Vi kan repræsentere dig i alle aspekter af erhvervsjuraen og hjælpe dig med at starte op, udvide din virksomhed, ansætte folk, beskytte din virksomhed og sikre, at du overholder alle regler. Vi vender hver en sten.

Hør det fra de partnere,
vi har hjulpet med at skalere.

Med Summ på holdet har vi fået det bedste fra begge verdener. Vi får opfyldt vores behov for en CFO og får den vej igennem alt den rådgivning, sparring og rapportering, som vi har behov for.

Johnny Marcher | CEO Landson Emission & Technologies

Som kunde hos Summ føler man sig virkelig som en del af familien, det er tydeligt at mærke at de reelt interesserer sig for ens virksomhed.... Så skal man bruge en all-around løsning og vil man ha’ en personlig relation til sin regnskabskonsulent - så er Summ ubetinget det perfete valg.

Hannah Grant | Kok og opskriftsudvikler

Mød Lederne bag Summ

Vores team hos Summ er dedikeret, innovativt og ambitiøst. Med en passion for at yde den bedste service i alt hvad vi gør, arbejder vi sammen for at nå vores mål og gøre en positiv forskel i alle vores bestræbelser. Vores medarbejdere kommer fra forskellige baggrunde og bringer unikke færdigheder og perspektiver med sig, hvilket gør os til en alsidig og dynamisk gruppe. Vi er engagerede i at skabe et støttende og inkluderende miljø, hvor alle føler sig værdsatte og har mulighed for at få succes.

Kontakt os nu

Kontakt os i dag og oplev, hvordan Summ kan revolutionere din regnskabsstyring. Lad os finde de perfekte løsninger til din virksomhed, eller bare tag en snak med os. Vi er her for at hjælpe dig med at tage din virksomhed til næste niveau.

Du kan til enhver tid afmelde disse meddelelser. For mere information om, hvordan du afmelder, vores privatlivspraksis, og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, bedes du gennemgå vores Privatlivspolitik.

Ved at klikke på send nedenfor, giver du samtykke til, at Summ opbevarer og behandler dine personlige oplysninger, som du har indsendt ovenfor, for at levere de ønskede tjenester og oplysninger.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.