Lej en virtuel
regnskabskonsulent
når behovet opstår

Summ Hire

Med Summ Hire får du adgang til professionel regnskabsassistance uden at skulle ansætte en fuldtidsmedarbejder. Vores fleksible løsning giver dig mulighed for at leje en erfaren regnskabskonsulent, der kan håndtere alle dine regnskabsbehov, præcist når du har brug for det. Uanset om det er til en kortvarig opgave, en spidsbelastning eller en længere periode, sikrer Summ Hire, at dit regnkab er i de bedste hænder. Vores regnsabskonsulenter er eksperter inden for deres områder og er altid opdaterede med de nyeste regler og standarder.

Hvorfor ansætte en Medarbejder?
Måske har du ikke behov for en regnskabsmedarbejder på fuldtid, men kun en deltidsansat. Summ kan hurtigt og effektivt levere den præcise funktion, din virksomhed har brug for. Vi assisterer i øjeblikket mange små og mellemstore virksomheder med en fast bogholder, lønbogholder eller controller, fra et par gange om måneden til 1-2 gange om ugen. På denne måde tager Summ sig af hele økonomifunktionen, så vores kunder kan fokusere på at udvikle deres forretning yderligere.
En løsning som passer dit behov

Overhold altid dine deadlines

Ring til os på +45 29 33 33 55, skiv en email til info@summ.dk eller udfyld formularen nedenfor.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt os nu

Kontakt os i dag og oplev, hvordan Summ kan revolutionere din regnskabsstyring. Lad os finde de perfekte løsninger til din virksomhed, eller bare tag en snak med os. Vi er her for at hjælpe dig med at tage din virksomhed til næste niveau.

Du kan til enhver tid afmelde disse meddelelser. For mere information om, hvordan du afmelder, vores privatlivspraksis, og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, bedes du gennemgå vores Privatlivspolitik.

Ved at klikke på send nedenfor, giver du samtykke til, at Summ opbevarer og behandler dine personlige oplysninger, som du har indsendt ovenfor, for at levere de ønskede tjenester og oplysninger.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.