Din partner i
regnskab og
bogholderi

Serviceydelser

Årsrapport

Skal vi udarbejde din årsrapport?

Bogføring

Vi optimerer dit bogholderi, og giver dig det overblik du har manglet

Lønadministraion

Effektiv og sikker lønadministration

Skatterådgivning

Få skatterådgivning af erfarne konsulenter

Summ Hire

Lej en bogholder på fuldtid, deltid eller i spidsperioder

CFO-Services

Skræddersyet CFO service og rådgivning

Produktion og Lagerstyring

Vi optimere dine forretningsgange

M&A

Sparring inden for Mergers & Acquisitions

Vi venter på dit opkald

Hos Summ står vi klar til at hjælpe dig med alle dine regnskabs- og økonomibehov. Vores team af erfarne konsulenter er kun et opkald væk. Uanset om du har spørgsmål, har brug for rådgivning, eller ønsker at høre mere om vores skræddersyede løsninger, er vi her for dig.

Oftest stillede spørgsmål

Her finder du de hyppigste spørgsmål vi får stillet
Hvad er Summ?

Summ er en konsulentvirksomhed, der leverer økonomi- og forretningsstyringsservices til virksomheder i alle størrelser. Deres servicesomfatter regnskab, bogføring, skatterådgivning, løn, finansiel rapportering og meget mere. Summ sigter mod at hjælpe virksomheder med at holde styr på deres økonomi, træffe bedre beslutninger og spare tid og penge. De har et team af erfarne fagfolk, som er dedikeret til at yde fremragende service og opbygge langsigtede relationer med deres kunder. Alt i alt er Summ en pålidelig og troværdig partner for virksomheder, der ønsker at forbedre deres økonomiske sundhed og vokse.

Hvad er Summ's tilgang til kundeservice?

Summ's tilgang til kundeservice er centreret omkring at levere en responsiv service af høj kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter at være "til tiden hver gang", overholde deadlines og give hurtige svar på kundernes spørgsmål. Vores team er dedikeret til at opbygge langsigtede relationer med vores kunder og yde ekspertvejledning og support gennem alle faser af deres forretningsrejse. Summ sætter stor pris på kundetilfredshed og arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service.

Hvordan hjælper Summ kunderne med at spare tid og ressourcer?

Summ hjælper kunderne med at spare tid og ressourcer gennem strømlinede og effektive regnskabs-, skatte- og økonomistyringsservices. Ved at tage sig af de økonomiske aspekter af en virksomhed giver Summ sine kunder mulighed for at fokusere på deres kernekompetencer og strategiske mål, så de kan vokse og trives i deres respektive brancher. Derudover udnytter Summ avanceret teknologi og automatisering til at forenkle finansielle processer og reducere den tid og de ressourcer, der kræves til bogføring og økonomistyring.

Hvilke brancher kan drage fordel af Summ's services?

Summ's services er ikke begrænset til specifikke brancher, hvilket betyder, at virksomheder fra en bred vifte af sektorer kan drage fordel af de services, Summ leverer. Vi har erfaring med at arbejde med kunder fra forskellige brancher, herunder produktion, detailhandel, sundhedspleje, teknologi og meget mere. Ved at tilpasse vores services, så de opfylder hver enkelt kundes specifikke behov, kan Summ yde værdifuld support og hjælpe virksomheder med at spare tid og ressourcer.

Kontakt os nu

Kontakt os i dag og oplev, hvordan Summ kan revolutionere din regnskabsstyring. Lad os finde de perfekte løsninger til din virksomhed, eller bare tag en snak med os. Vi er her for at hjælpe dig med at tage din virksomhed til næste niveau.

Du kan til enhver tid afmelde disse meddelelser. For mere information om, hvordan du afmelder, vores privatlivspraksis, og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, bedes du gennemgå vores Privatlivspolitik.

Ved at klikke på send nedenfor, giver du samtykke til, at Summ opbevarer og behandler dine personlige oplysninger, som du har indsendt ovenfor, for at levere de ønskede tjenester og oplysninger.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.