Vi
tager os af
din årsrapport

Årsrapport

Alle virksomheder skal indsende deres årsrapport til Erhvervsstyrelsen efter regnskabsårets afslutning. Hvis du er en mindre virksomhed og ikke har revisionspligt, skal du stadig indsende et årsrapport og en selvangivelse. Vi er her for at hjælpe fra start til slut, så du kan fokusere på dine kernekompetencer. Vores team kan deres kram, har erfaring med klargøring af årsrapport og har et godt greb om forskellige brancher.

Vi tilbyder assistance med

Enkeltmandsvirksomhed

Uden revisionspligt

Udarbejdelse af årsrapport og beregning af skattepligtig indkomst

Indsendelse af selvangivelser

Indkomst- og formueopgørelser

Personlig beskatning

Selskaber

Uden revisionspligt

Indsendelse af årsrapporten

Skatteberegninger

Indsendelse af selvangivelser

Selskaber

Med revisionspligt

Klargøring af alt materiale til revision

Vi tilbyder opstilling og indberetning af årsrapport

Hos Summ tilbyder vi en grundig gennemgang af dit bogholderi, nøjagtige afstemninger og nødvendige korrektioner. Vi udarbejder din årsrapport i overensstemmelse med de aktuelle lovkrav og sørger for den elektroniske indberetning til Erhvervsstyrelsen. Vi sikrer en problemfri og korrekt behandling af din årsrapport fra start til slut.

Overhold altid dine deadlines

Ring til os på +45 29 33 33 55, skiv en email til info@summ.dk eller udfyld formularen forneden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt os nu

Kontakt os i dag og oplev, hvordan Summ kan revolutionere din regnskabsstyring. Lad os finde de perfekte løsninger til din virksomhed, eller bare tag en snak med os. Vi er her for at hjælpe dig med at tage din virksomhed til næste niveau.

Du kan til enhver tid afmelde disse meddelelser. For mere information om, hvordan du afmelder, vores privatlivspraksis, og hvordan vi er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv, bedes du gennemgå vores Privatlivspolitik.

Ved at klikke på send nedenfor, giver du samtykke til, at Summ opbevarer og behandler dine personlige oplysninger, som du har indsendt ovenfor, for at levere de ønskede tjenester og oplysninger.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.