samlet.jpg

Summ Supply

 
 

summ supply

Lej en medarbejder til din økonomiafdeling

Der kan være flere årsager til at du står og mangler en kompetent medarbejder i din økonomifunktion. Måske skal din medarbejder på barsel, måske er medarbejderen syg og du har et akut behov. Det kan også være, at du har et permanent behov for en kompetent medarbejder. Uanset årsag kan Summ tilbyde et kompetent team af kvalificerede medarbejdere på alle niveauer.
Vi er repræsenteret i mange forskellige virksomheder i dag inden for en bred vifte af brancher.
Med en medarbejder fra Summ er du sikker på at få tilført kvalitet til din eksisterende økonomifunktion eller en god opstart på en eventuel ny økonomifunktion. 

Vi hjælper vores kunder med alle områder inden for økonomi, og på alle niveauer. Vi kan dermed stille med både en bogholder, lønbogholder og controller. Desuden har vi kunder i alle forskellige størrelsesklasser, helt fra den lille intime virksomhed der ønsker en økonomimedarbejder på deltid der skal stå for alt det økonomiske, til større koncerner med en eksisterende økonomifunktion. Vi assistere blandt andet vores kunder med:

Bogføring
Løn
Rapportering
Kontakt med revisor
Sparring med ledelsen
Kvalitetssikring af bogholderi
Controllerfunktionen
Optimering af arbejdsgange

 
 

Hvorfor leje en medarbejder?

karriere6.jpg

Permanent løsning

Har du behov for en permanent løsning i din økonomifunktion? Det kan være at du ikke har behov for en bogholder fuld tid men blot på deltid. Summ stiller hurtigt og effektivt med den funktion netop din virksomhed har behov for. Summ servicere i dag mange mindre og mellemstore erhvervsdrivende med en permanent bogholder, lønbogholder eller controller, alt fra nogle gange om måneden til 1-2 gange om ugen. Således varetager Summ økonomifunktionen fuldstændigt så vores kunder kan fokusere på videreudvikling af deres forretning.

 
 

Sygdom eller barsel

Hvis jeres nuværende medarbejder er væk i en længere periode, kan Summ træde til med meget kort varsel.
Vi har erfaring inden for mange brancher og kan straks overtage den nuværende medarbejders rolle og opfylde din virksomheds behov for bogholderi, lønbogholderi, controllerfunktion, rapportering mv.

 
 
3.jpg

Opsagt medarbejder eller behov for nye kræfter?

Virksomheder oplever til tider spidsperioder i økonomiafdelingen.
Vi står klar med kyndige medarbejdere, der kan aflaste jeres økonomiafdeling i spidsperioder eller træde til som ansvarlige eller hjælpere for en akut opstået opgave.

 

Spidsperioder

Virksomheder oplever til tider spidsperioder i økonomiafdelingen.
Vi står klar med kyndige medarbejdere, der kan aflaste jeres økonomiafdeling i spidsperioder eller træde til som ansvarlige eller hjælpere for en akut opstået opgave.

 
 

skal du bruge en cfo?

Se her CFO Services

Kontakt os endelig for at høre nærmere om vores ydelser:

Telefon: (+45) 29 33 33 55


Email: info@summ.dk

 
 
 


DK
EN