samlet.jpg

Summ Recruiting

 

Summ Recruiting

Søger du en ny medarbejder i finans?

Summ udfører rekruttering inden for regnskab, løn og økonomi. Som erfarne økonomifolk har vi kompetencerne til at vurdere dine kandidater og således sikre vi en optimal rekruttering i forhold til din virksomheds behov. Med Summ som samarbejdspartner på rekrutteringsområdet er du sikret en optimal og effektiv proces.

Hvorfor benytte Summ recruiting til din rekruttering?


Vi har mange års erfaring inden for regnskab, økonomi og lønområdet. Vi besidder dermed kompetencerne til at finde det rette match for opgaven. Vores rekrutteringsproces er udarbejdet systematisk således at du er sikret en kompetent medarbejder fra første dag.

Står du akut og mangler hænder i din økonomiafdeling, kan Summ træde til og midlertidigt varetage opgaven i din økonomifunktion mens rekrutteringsprocessen er i gang.

Med Summ som samarbejdspartner er du dermed straks sikret kompetent rådgivning på rekrutteringsområdet og en kompetent vikar der kan træde til under rekrutteringsforløbet såfremt behovet er akut.

Summ samarbejder med Signium International i forbindelse med rekrutteringsprocesser. Signium er førende inden for rekruttering og med en stærk samarbejdspartner er vi sikret et bredt netværk og dermed større mulighed for at finde den rette kandidat for jeres virksomhed.

Effektiv rekruttering inden for økonomi, regnskab og løn

Mulighed for at leje en midlertidig medarbejder under rekrutteringsforløbet

Kompetent rådgivning

Vores regnskabskyndighed sikre dig dygtige kandidater

Vi sørger for rekrutteringsprocessen fra a-z og præsenterer dig for oplagte kandidater

 
 
 


DK
EN