samlet.jpg

SUMM DNA

 

SUMM DNA

 
1.jpg

Customer is KING.

”The customer is always right,” sagde den britisk-amerikanske forretningsmand Harry Gordon Selfridge tilbage i begyndelsen af 1900-tallet. Den filosofi har vi taget til os i Summ, hvor kundeservice altid er i højsædet, og hvor vi altid giver os 110 procent for kunden - hver gang.

Vi ved, at vores kunder kommer til os for at få den bedste økonomiske rådgivning og kompetente sparring. Som professionelle fagfolk har vi derfor fokus på altid at være opdaterede omkring lovgivningen for at kunne give den bedste sparring.

Vi har udviklet videre på Selfridges filosofi og mener, at ”The customer is KING – that always needs the right advise”.

 

Thinking out of the box.

Vi er anderledes og har det bedst i uvante rammer. Vi forsøger altid at tænke ud af boksen for at kunne optimere vores kunders økonomifunktion maksimalt. Vi lever efter princippet ”work smarter – not harder”. Vores faglighed sikrer, at vi kan tænke ud af boksen i forhold til økonomiske problemstillinger, og at vi altid er innovative og løsningsorienterede.

 
4.jpg

More than numbers

Vi er blandt branchens dygtigste. Vi elsker vores fag og er klædt på til at kunne yde den bedste rådgivning for vores kunder. Vi har tal i blodet, men vi kan også så meget mere end det. Vigtigst af alt handler det hos os om mennesker. Vi lytter til udfordringerne i jeres økonomifunktion og hjælper med at rette op og optimere. Vi giver den bedste kundeservice, og vi simplificere de nørdede sider af økonomien, så du let kan danne dig et overblik over din økonomiske situation. Det handler om mennesker og ikke bare tal.

 

On time – every time

For vores kunder er punktlighed en afgørende faktor. Vi overholder derfor deadlines, og vores kunder får altid svar på spørgsmål inden for 24 timer på hverdage. Punktligheden hos Summ er konsekvent og konsistent.

 
5.jpg

Raison d’être

Vi er et konsulenthus på en simpel mission – at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Vi går et ekstra skridt for at yde den bedste service og for at skabe værdi for vores kunder. Vi mener, at en velfungerende økonomifunktion er en essentiel grundsten i en velfungerende virksomhed. Via vores dna, som vi udlever til fingerspidserne, opfylder vi vores mission for vores kunder.

 

 
 


DK
EN