samlet2.jpg

SUMM 360°

 

Summ 360°

Hos Summ er kvalitet nøgleordet for alt, vi beskæftiger os med.
For at yde den bedst mulige service og tilbyde den højeste kvalitet skal vi have et indgående kendskab til kundens virksomhed – særligt til alle aspekter af økonomifunktionen.

Vi tilbyder derfor en 360 graders gennemgang af hele økonomifunktionen i din virksomhed for at vurdere mulighederne for optimering.

 
 
karriere6.jpg

En optimal økonomifunktion?

Mener du, at din virksomheds økonomifunktion kunne trænge til et løft til det næste niveau? Måske er dine arbejdsgange ikke optimale, og mange opgaver falder mellem to stole? Måske tager betalinger og bilagshåndteringer mere tid end påkrævet?

Hvis det er på tide at gå din økonomifunktion efter i sømmene, står Summ klar til at give din økonomifunktion et serviceeftersyn og dermed skabe merværdi for din virksomhed ved at optimere og strømline processer og arbejdsgange.

 
 

Processen

Indledningsvist vil vi i samarbejde med dig klarlægge de nuværende processer og arbejdsgange. Derefter vil vi komme med forslag til effektiviseringer, hvilket i nogle tilfælde kan være enkle tiltag, der kan forbedre din økonomifunktion og spare virksomheden for tid og ressourcer.

Det kunne fx være en simpel ændring af fysiske bilag til elektroniske bilag, eller måske indlæsning af alle betalinger i banken frem for manuelt indtastning. Ved simple tiltag vil processerne i virksomheden få et løft og føre til større tidsbesparelse. 

 
 

Erfaring gør hele forskellen

I Summ har vi et team af dygtige økonomifolk, der dagligt beskæftiger sig med et hav af forskellige brancher. Vi har et indgående kendskab til langt de fleste økonomisystemer og ved, hvordan disse systemer kan udnyttes til deres fulde potentiale.

Vores konsulenter har alle mange års erfaring og ved typisk, hvor det svageste led i økonomifunktionen er, samt hvordan vi forbedrer denne. Vores erfaring er, at få, simple tiltag ofte kan give stor tidsbesparelse og optimere arbejdsgange.

Vi står klar til at hjælpe dig.

 
 

Summ 360° 

 Vi kommer hele vejen rundt

Vi kommer med konkrete forbedringsforslag

Vi tager udgangspunkt i den nyeste viden

Vi sikre optimale arbejdsgange

Vi udnytter dit økonomisystem optimalt og hjælper med integration af relevante systemer

Vi letter hverdagen for dig og dine medarbejdere

Vi tidsoptimerer

 
 

DK
EN