samlet2.jpg

....Outsourcing af løn..Payroll Outsourcing....

 

OUTSOURCING
AF LØN

 

Summ tilbyder lønadministration til virksomheder i alle størrelser inden for alle brancher.  

En velkørende lønfunktion giver sikkerhed hos dine medarbejdere, og lønadministration er derfor et vigtigt grundelement i en god økonomifunktion.

Summ har særdeles god erfaring med udarbejdelse af løn og laver hver måned lønsedler for en langrække kunder og deres medarbejdere. Med Summ som lønpartner er du sikret en professionel håndtering af jeres lønadministration.

Vi har flere lønbogholdere hos Summ og sørger for, at din opgave altid bliver varetaget af flere medarbejdere. På den måde er du altid sikret en velfungerende lønfunktion, der ikke bliver hindret af sygdom eller ferie.

Vi har stor erfaring med aflønning af medarbejdere – uanset, om der er tale om funktionærer, timelønnede eller provisionslønnede.

Vi hjælper vores kunder med at holde sig opdaterede om de seneste regler og love. Vi forstår os på personalejura og assisterer fra første til sidste lønseddel - og alt, der ligger derimellem.

Vi sørger for, at alle indberetninger til myndighederne sker rettidigt. Dine medarbejdere modtager deres lønseddel i deres e-Boks.

Hvorfor skal du outsource din lønfunktion: 

Kompetent samarbejdspartner
Vi er opdateret på love og regulativer og sørger for, at lønnen bliver leveret til tiden – hver gang.

Kompetent rådgivning
Har du spørgsmål til lønnen? Vores kompetente medarbejdere hjælper glædeligt med at løse de udfordringer, som I måtte have i lønadministrationen.

Optimering
Vi ser på optimeringsmuligheder i din lønfunktion. Vi ser blandt andet på de nuværende arbejdsgange i lønfunktionen og kommer med optimeringsforslag, så din lønadministration bliver mere strømlinet, og du får frigivet mere tid til din forretning.

Spar penge og ressourcer
Hos Summ betaler du et fast beløb per lønseddel. Det er let og gennemskueligt. Du sparer ressourcer ved at overdrage denne opgave til os, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Back-up
Du er altid sikret en samarbejdspartner, der kan stå for din lønadministration. Vi har altid en medarbejder, der står klar til at udarbejde dine lønsedler – du skal ikke bekymre dig om sygdom eller anden fravær, der kan sætte din lønadministration over styr.

 
 

Priser:

Månedslønnede

99.png

14-dages lønnede

69.png

Oprettelse

65.png

Tilmelding

400.png

Indberetning af 0-angivelse: 49,-

 
 


DK
EN