samlet2.jpg

....KARRIERE..CAREER....

 
karriere3.jpg

Vil du arbejde i en virksomhed i rivende udvikling?

Vil du være en del af en moderne og ambitiøs virksomhed i rivende udvikling?

Summ er en regnskabsvirksomhed, der udfører alle tænkelige arbejdsopgaver af økonomisk karakter - lige fra selskabsstiftelse til bogholderi og økonomisk rådgivning. Vi er en ung spiller på markedet, hvilket vi kun ser som en fordel. Vi giver et friskt pust til branchen med god, energisk kundeservice og dedikerede medarbejdere. Vi holder til i topmoderne faciliteter på Sluseholmen i København.

Vores medarbejdere skal arbejde under flotte og moderne rammer – det, mener vi, gavner arbejdsglæden og skaber de perfekte rammer for et effektivt og inspirerende arbejdsmiljø.

 
 

Send en uforpligtende ansøgning

Er Summ din næste arbejdsplads?
Selvom vi ikke nødvendigvis har oplistede jobannoncer, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os. Vi kigger alle ansøgninger grundigt igennem og kalder dig til samtale, hvis din profil matcher vores team.

 
 
karriere3.jpg

Innovative og iderige

Vi kan lide at være anderledes og innovative. Vi ønsker at skabe konkrete løsninger for vores kunder i stedet for blot at tale. Vores effektivitet sparer vores kunder for spildt tid og spildte penge. Hos Summ sætter vi teknologi i højsædet og ønsker derfor at ændre billedet af revisorer som grå og kedelige.

 
 

Vil du arbejde med de bedste kollegaer?

Vores team består af yderst kompetente medarbejdere, der kan deres kram. Derudover har vi en meget uformel og humoristisk tone på arbejdspladsen. Hos Summ er medarbejderen altid i centrum. Vi er bevidste om, at vores største aktiv er vores medarbejdere, og en investering i vores medarbejdere er den bedste investering i Summ. Vi er derfor ivrige efter at udvikle vores medarbejdere, så vi sammen kan rykke til nye niveauer.

 
 
karriere4.jpg

Får du et kick af at samarbejde med spændende kunder?

Summ har en meget bred kundeskare – og det er vi stolte af. De mange forskellige kunder giver en alsidig hverdag med masser af forskellige udfordringer. Vi tilbyder vores kunder dén ekstra kundeservice, som skiller os ud fra resten af branchen. Vi går et ekstra skridt for vores kunder, og vores medarbejdere ved, at kundeservice er alfa og omega. Som medarbejder hos Summ skal du brænde for kunderne og deres behov. Til gengæld vil de mange kunder udvikle dig fagligt og socialt.

 
 

Professionelle, men helt nede på jorden

Vi stiller store krav til os selv og kvaliteten på vores arbejde. Arbejdet skal gøres rigtigt første gang, og kvaliteten skal være upåklagelig.

Kravene til vores serviceydelser er anderledes og mere krævende end tidligere. Bogholderi er ikke blot debit og kredit længere. Kunderne ønsker en tættere kontakt med deres konsulenter og forventer at kunne indgå i dialog omkring rådgivningen med en uformel tone.

Vi er topprofessionelle, men stadig helt nede på jorden, så vores kunder kan få en uformel dialog. Vi ved, at vi er den nærmeste rådgiver for vores kunder, og derfor er det vigtigt at vi har et stort tillidsforhold. Her er professionalisme nøgleordet. Vores medarbejdere har alle daglig kundekontakt og er vores ansigt udadtil, og derfor er det yderst vigtigt, at vi kan tilbyde en service, der er professionel og upåklagelig.

 
 
karriere6.jpg

The Summ way!

Vi er anderledes. Og vi er stolte af det!
Vores medarbejdere er glade for at være en del af et team, som vi kan være stolte af. Vores uformelle tone og vores exceptionelle service er kun set få andre steder i branchen. Derfor har vi navngivet det The Summ Way. Vi gør tingene på vores måde – og det mener, at vi er de bedste af slagsen!

 

Lyder det interessant, så send os dit CV

 

DK
EN