samlet6.jpg

CFO services

 
 

CFO services

Har din virksomhed brug for en CFO?
Summ kan tilbyde dig et kompetent team af kvalificerede medarbejdere med mange års erfaring.
Vi har været fungerende CFO’ere for et væld af virksomheder inden for en bred vifte af brancher.
Med en CFO fra Summ er du sikker på at modtage opdateret og kompetent viden på højt plan.
Vi hjælper vores kunder med alle områder inden for økonomi, herunder:

Budgettering
Cash-flow analyser
Rapportering
Kontakt med revisor
Kontakt og forhandling med banken
Sparring med ledelsen
Kvalitetssikring af bogholderi
Controllerfunktionen
Optimering af arbejdsgange

 
 

 

Hvorfor leje en CFO?

karriere6.jpg

CFO på deltid

Er din virksomhed nået til et punkt, hvor I har brug for en CFO til at holde sammen på trådene i økonomiafdelingen?

For mange virksomheder i denne situation vil dilemmaet ofte være, at de ikke har behov for en CFO på fuldtid. Og at en dygtig CFO vil udgøre en væsentlig lønudgift for virksomheden.

Summ har svaret på dette dilemma.

Hos os kan du få en erfaren CFO på deltid, så du kan få CFO services på højeste niveau uden at have den tunge lønudgift ved at have en CFO på fuldtid.

En CFO fra Summ vil effektivt optimere din økonomifunktion, så du vil opleve en strømlinet økonomifunktion med al den kyndige rådgivning, som du måtte behøve.

Som CFO tilrettelægger vi opgaverne i samarbejde med dig, så du får en skræddersyet løsning til netop din virksomhed. Det betyder, at du kan spare omkostninger ved en fuldtids-CFO, mens du kan nyde godt af rådgivning, rapportering, styring og optimering fra en CFO på højeste niveau.

 
 

Sygdom eller barsel

Hvis jeres nuværende CFO er væk i en længere periode, kan Summ træde til med meget kort varsel.
Vi har erfaring inden for mange brancher og kan straks overtage den nuværende CFO’s rolle og opfylde din virksomheds behov for finansiel rådgivning, rapportering, ledelse mv.

 
 
3.jpg

Spidsperioder

Virksomheder oplever til tider spidsperioder i økonomiafdelingen.
Vi står klar med kyndige medarbejdere, der kan aflaste jeres økonomiafdeling i spidsperioder eller træde til som ansvarlige for en akut opstået opgave.

 

Hvad siger vores kunder?

 
 

Landson Emission Technologies

(Mellemstor produktionsvirksomhed i Svendborg der primært udvikler og sælger Diesel Partikel Filtre)

“Summ har været en uvurdelig hjælp for os. Vores virksomhed har på nuværende tidspunkt ikke behov for en fuldtids-CFO, men vi har i allerhøjeste grad behov for en konsulent, der har stor erfaring og kan agere CFO på deltid. Med Summ på holdet har vi fået det bedste fra begge verdener. Vi får opfyldt vores behov for en CFO og får den vej igennem alt den rådgivning, sparring og rapportering, som vi har behov for. Summ har derfor spillet en helt afgørende rolle for, at vores økonomifunktion er optimeret, og vi føler, at rollen som CFO er udfyldt."

 

Audiovox

(Mellemstor produktions- og handelsvirksomhed der opererer med salg af ørepropper og høreværn)

”Vi har benyttet os af Summs CFO services gennem mange år. Vores oplevelse har altid været, at kvalitet er nøgleordet hos Summ. De har formået at levere en CFO på deltid, der altid leverer til tiden og i topkvalitet. Vi har egen bogholder og har derfor benyttet Summ i forbindelse med blandt andet månedlig rapportering, forhandling med banken, budgettering og sparring med ledelsen. Summ har desuden altid leveret kyndig og kompetent rådgivning. I 2018 har Summ bistået med at frasælge en del af Audiovox til en af de største selskaber i Danmark. Dette blev gjort på meget professionel vis, og Summ leverede alt due dilligence-materiale, ligesom Summ stod for forhandlingerne i forbindelse med den endelige handel. Hos Audiovox er vi utroligt glade for vores fortsatte samarbejde med Summ.” 

 
 


DK
EN