samlet4.jpg

....Bogholderi..Bookkeeping....

 
 

BOGHOLDERI

Bogholderi, som møder dit behov

Bogholderiet er hjørnestenen i virksomhedens økonomifunktion. Vi kender til vigtigheden af bogholderiet og har derfor altid et højt kvalitetsniveau på vores bogholderi.

Vores team har mange års erfaring, og du kan være sikker på, at din bogføring er udarbejdet efter både gældende lovgivning og de højeste faglige standarder.

Vi mener, at et bogholderi af høj kvalitet er et struktureret bogholderi, hvor du altid kan regne med, at vi leverer til tiden og overholder alle aftaler.

Hos Summ er vi overbeviste om, at optimering af alle arbejdsprocesser er en god service for vores kunder. Vi ser derfor altid på optimeringsmuligheder i dit bogholderi og hjælper med implementering af disse.

Vi følger løbende udviklingen og sørger for, at dit bogholderi altid er strømlinet og effektivt.

Det betyder en bedre kvalitet for dig.

Vi gør samtidigt en dyd ud af at være innovative for at gøre det let og overskueligt for dig at have en bogholder. Vi kan derfor tilbyde dig forskellige pakkeordninger, som er opbygget således, at aftalen vokser sammen med din virksomhed. Du betaler derfor altid en fair pris for dit bogholderi. Samtidigt er du sikker på, at du får en masse uforudsete regninger.

Du får en fair pris – uden overraskelser.

Er dit bogholderi større end vores pakker, kan vi naturligvis også bistå med dit bogholderi. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til et bedre bogholderi.

 
 
pakke_start.png
pakke_s.png
pakke_m.png
pakke_l.png
pakke_xl.png
 
 


DK
EN